Bovenstaande beelden zijn eerdere creaties van Adam & Eva Architecten.

Adam & Eva Architecten, gevestigd in Ternat, heeft al heel wat projecten op zijn naam staan in heel diverse sectoren. Zij staan voor een persoonlijke aanpak en een kwalitatieve uitwerking van elk project.

Het ontwerp van residentie “Twins” kwam tot stand door een optimale samenwerking met het team van Adam & Eva Architecten. Hierbij werd er rekening gehouden met de integratie in de omgeving, de oriëntatie, de zichten en de doorzichten.

Adam & Eva Architecten creëerde een boeiende maar rustige ruimtebeleving van zowel de binnenruimtes als de buitenruimtes. De hedendaagse architectuur combineert eenvoud, strakheid en zuivere vormgeving met openheid, licht en ruimtelijk gevoel.

Het gebruik van hoogwaardige materialen en groene energie geven het gebouw en zijn toekomstige bewoners een uitzonderlijke meerwaarde. Dankzij de tijdloze architectuur en de topligging is uw aankoop in Residentie “Twins” een ideale investering.

Bouwen met respect voor de toekomstige generaties. De thuisbasis van GM Real Construct ligt in de Vlaamse Rand rond Brussel. We kiezen voor lokale, kleinschalige projecten, waardoor we kunnen focussen op een kwalitatieve afwerking en een aangenaam ruimtegevoel. Steeds met het oog op de actuele en toekomstige impact van onze projecten op het milieu en de omgeving. Dit is uw beste garantie voor een investering die op langere termijn in waarde stijgt.

WE ZIJN STEEDS OP ZOEK NAAR NIEUWE
PROJECTGRONDEN!

BOUWGRONDEN • RENOVATIE & SLOPEN GEBOUWEN • HERBESTEMMING • VERKAVELINGEN • …
Zin om in vastgoed te investeren? Benieuwd naar de waarde van uw (project-) bouwgrond? Of blijf je graag op de hoogte van onze (toekomstige-)projecten? Vul dan ons invulformulier in!

BLIJF LIEVER OP DE HOOGTE VAN ONZE PROJECTEN? SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF.