EEN EIGENTIJDS ONTWERP IN HARMONIE MET EEN GROEN EN LANDELIJK DECOR

Residentie TWINS, dat is stijlvol wonen op enkele minuten stappen van de markt van Schepdaal in een rustige straat en toch bent u op minder dan 10 minuten op de ring rond Brussel. Het is heerlijk wonen op wandelafstand van bakker, beenhouwer, restaurant en enkele kledingzaken. De lokale kleuterschool is uw buur. Deze residentie gaat mee op in het straatbeeld omdat het gebouw dezelfde volumes van de omliggende woningen respecteert. Het is een kleinschalig project met een grote meerwaarde als investering.

 

 

 

 

 

Wonen in residentie Twins, is wonen in een tijdloze architectuur met een open karakter. De zuid-westgerichte terrassen kijken uit op de gezamenlijke tuin en creëren een wijds gevoel. 

In de kelder zijn er autostaanplaatsen en heeft iedere wooneenheid zijn eigen bergruimte. Voor de fietsen is er een gemeenschappelijke ruimte voorzien.

Deze residentie ligt op een toplocatie, rustig en toch alles  bij de hand. Een dorpsgevoel en toch dichtbij het centrum van Dilbeek waar u voor al uw boodschappen en voor culturele en recreatieve activiteiten terecht kan

LICHT EN RUIMTE, EEN IDEALE COMBINATIE

De nieuwbouwresidentie is uniek in zijn soort. De twee gebouwen staan los van mekaar maar hebben één gemeenschappelijke kelderverdieping met een toegang langs de Pajottenstraat. De appartementen betreedt u via de Vredestraat.

De ontwerper koos bewust voor deze opdeling en respecteert hierdoor het open karakter van de woonwijk. Geen omvangrijk gebouw met 8 appartementen, wel 2 keer 4 appartementen. 

De grote kelder is één geheel en tussen de gebouwen komt een groendak op de kelderverdieping.

Op de gelijkvloerse verdieping vindt u telkens twee appartementen met een privatieve afgescheiden tuin, op de eerste verdieping bevindt zich één appartement en één duplexappartement met drie slaapkamers.

Een kleinschalig gebouw en toch grote wooneenheden door een doordachte vormgeving. Het wooncomfort is optimaal en de lichtinval maximaal, de grote terrassen zijn zuidwest gericht.

Ieder appartement is via de lift te bereiken vanuit de klederverdieping en de centrale hal. Het duplexappartement heeft ook een privatieve lifttoegang tot het slaapgedeelte op het dakvolume.

 

 

 

 

 

Bezoek hier virtueel ons modelappartement in Grimbergen.

Bouwen met respect voor de toekomstige generaties. De thuisbasis van GM Real Construct ligt in de Vlaamse Rand rond Brussel. We kiezen voor lokale, kleinschalige projecten, waardoor we kunnen focussen op een kwalitatieve afwerking en een aangenaam ruimtegevoel. Steeds met het oog op de actuele en toekomstige impact van onze projecten op het milieu en de omgeving. Dit is uw beste garantie voor een investering die op langere termijn in waarde stijgt.

WE ZIJN STEEDS OP ZOEK NAAR NIEUWE
PROJECTGRONDEN!

BOUWGRONDEN • RENOVATIE & SLOPEN GEBOUWEN • HERBESTEMMING • VERKAVELINGEN • …
Zin om in vastgoed te investeren? Benieuwd naar de waarde van uw (project-) bouwgrond? Of blijf je graag op de hoogte van onze (toekomstige-)projecten? Vul dan ons invulformulier in!

BLIJF LIEVER OP DE HOOGTE VAN ONZE PROJECTEN? SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF.